Til Forældre

Hvad er KF-LAN?

KF-LAN er et LAN-party. Det er kort fortalt et computertræf hvor børn, unge og voksne mødes for at spille computer sammen med deres venner, eller andre gæster til eventet over en weekend. Vi sørger for at der er borde/stole, strøm og internet, samt personale til at tage sig af, og holde øje med gæsterne. Hver deltager medbringer selv en computer/konsol. Udover gaming-delen har vi sovelokaler til vores gæster, og en døgnåben pølsevogn hvor det er muligt at købe mad/drikke/snacks til billige priser. Det er muligt for gæsterne at deltage i turneringer i forskellige spil og vinde præmier.
Vi garanterer at dit barn og han/hendes venner, får en forrygende weekend fyldt med gaming.

Under hele eventet (24 timer i døgnet), vil der blive holdt opsyn af personale over 18 år.

Skulle der opstå en nødsituation under lanet hvor I skal i kontakt med os, så vil der være 24/7 telefon under hele lanet. Telefon nummer: 30 43 15 11

Har du eventuelt spørgsmål omkring LAN’et inden det går løs? Du kan du altid sende os en mail på: [email protected]
eller ringe på: 30 43 15 11

Skulle dit barn lide af en kronisk sygdom eller lign. som I mener vi bør vide, er I mere end velkommen til at kontakte os inden på mail:

Ofte stillede spørgsmål:

Vi har som sådan ikke nogen aldersgrænse, bare man kan tage vare på sig selv, dvs. at få noget mad, være sammen med sine venner, osv. De yngste deltagere er cirka 8-9 år.

Ja, det må du gerne. Dørene er aldrig låst, men vi holder konstant øje med hvad der sker til LAN’et. Du må som forældre meget gerne komme og besøge dit barn og se hvordan LAN’et foregår. Det kan samtidig være at vi kan friste med en fransk hotdog eller andet lækkert 🙂