Organisationer, skoler og større hold

Kære skoler, esports-organisationer og andre større hold.

KF-LAN kæmper for at gøre arrangementet så let tilgængeligt og nemt at deltage i for alle, og målet er at det skal være ligetil at bestille mange billetter, uden at skulle arrangere en masse selv.

“Ønsker I at give jeres elever/medlemmer en unik mulighed for at være sammen i trygge omgivelser, og lære hinanden bedre at kende, samtidig med at e-sport er i fokus, så er KF-LAN noget for jer.”

Vi har altid besøg af flere forskellige større hold som deltager til vores events. Til KF-LAN har vi turneringer i mange forskellige spil, med store præmier og pokaler. Se præmier og turneringer her. Vi har også en døgnåben pølsevogn hvor det er muligt at købe forskellig mad, drikke, snacks og softice til billige priser. Se priser her.

Konkret tilbyder vi, blandt andet:

  • Alle kan sidde sammen.

Alle jeres deltagere, trænere, og lærere på jeres hold kan sidde ved siden af hinanden, sammen til hele eventet. Sørg for at kontakte os I god tid, så vi kan få reserveret pladser til jer.

  • EAN-betaling og faktura.

I stedet for at betale med kort online, har I mulighed for at få alle billetter, og eventuelle madbilletter på faktura, som kan betales med enten bankoverførsel eller EAN-betaling.

  • Mulighed for madbilletter.

Til KF-LAN har vi en døgnåben pølsevogn med billige priser. Hvis I som hold/skole gerne vil betale for jeres holds kost, har vi den mulighed at lave et forudbetalt gavekort, som er samme stregkode som hver af billetterne.
Kort fortalt betyder det at når deltagerne skal købe noget i vores pølsevogn, viser de blot deres billet og så scanner vi den, som betaling. Hver deltager ”betaler” altså med samme billet, som de har brugt til indtjekning i indgangen. Det er nemt at styre og have overblik over, og der er valgt et specifikt beløb på hvert gavekort.

Hvis I er interesserede i at deltage i KF-LAN, bedes I skrive en e-mail til [email protected] eller ringe til 30 43 15 11. Hvis I blot ønsker at bestille billetter online, ligesom alle andre er I selvfølgelig også velkomne til det.

Hvis I er interesserede i at deltage i KF-LAN, bedes I skrive en e-mail til [email protected] eller ringe til 30 43 15 11. Hvis I blot ønsker at bestille billetter online, ligesom alle andre er I selvfølgelig også velkomne til det.